Livrarea produselor se va face oriunde in Romania.

SC OTELBAND S.R.L isi rezerva dreptul sa efectueze confirmarea comenzilor înainte de onorarea lor prin contactarea telefonica a clienților.

Costurile de livrare sunt:

A. GRATUIT pentru comenzile a căror valoare depășește 299 RON (cu excepția adreselor ce nu se afla in aria de acoperire FAN COURIER – Extra kilometri)
B. 21 RON(TVA Inclus) pentru comenzile mai mici de 299 de RON (cu excepția adreselor ce nu se afla in aria de acoperire FAN COURIER – Extra kilometri – 1 RON/km)

In functie de momentul preluarii comenzilor dumneavoastra acestea se vor livra astfel:

  • Comenzi plasate de Luni pana Vineri pana in orele 17:00 se expediază într-o perioada de maxim 1 zi.
  • Comenzi plasate de Luni pana Vineri după ora 17:00, se expediază într-o perioada de maxim 1-2 zile.
  • Comenzi plasate in zilele de Sâmbătă si Duminica, se expediază într-o perioada de maxim 2-3 zile.

Fiecare comanda realizata de către dumneavoastră va fi însoțită de un email de confirmare din partea noastră, care va cuprinde produsele comandate, valoarea acestora si termenul de livrare.

Produsele se livrează prin Fan Curier, in 24 ore in principalele localități si maxim 48 ore lucrătoare in restul localităților, tarifele fiind valabile pentru orice localitate din Romania.

In cazul in care unul sau mai multe produse comandate de către dumneavoastră nu sunt in stoc, veți fi înștiințat prin email sau telefon.

In cazul in care clientul nu este găsit la adresa menționată, în intervalul orar stabilit de comun acord, curierul nostru va reveni încă o data după ce va reuși sa ia contact cu acesta.

Daca clientul nu poate fi contactat comanda va fi anulata si produsul returnat la sediul SC OTELBAND S.R.L, clientul urmând sa suporte costurile unei noi livrări, indiferent de valoarea produselor comandate.

Recepția produselor reprezintă acceptul clientului ca produsele au ajuns in stare buna, iar confirmarea o reprezintă semnătura de pe documentele fiscale legale.

Factura fiscal constituie contract de vânzare/cumpărare conform legislației romanești in vigoare. Clientul își exprima acordul explicit la semnarea facturii fiscale cu privire la faptul ca a primit produsul/produsele care este/sunt conform(e) cu comanda făcută si cu nevoile acestuia.

SC OTELBAND S.R.L si rezerva dreptul sa întârzie sau să anuleze livrări ale produselor comandate daca acestea nu pot fi onorate din motive independente de SC OTELBAND S.R.L care includ, dar fara a se limita: incendii, explozii, inundații, epidemii, greve, acțiuni guvernamentale, războaie, acte de terorism, proteste, răscoale, tulburări civile sau alte impedimente de forță majora sau caz fortuit conform uzanțelor legii romanești.

Opțiuni de plată

  • plata ramburs la curier
  • plata cu cardul