Dacă sunteți în căutarea unei opțiuni de renovare a gardului dvs., iată 5 motive pentru care ar trebui să luați în considerare șipca metalică de gard zincată:

Întreținere redusă: Nu necesită lăcuire sau revopsire, cu excepția unei simple spălări rapide cu furtunul.
Rezistență și durabilitate crescută: Marginile dublate și ranforsările aferente oferă o rezistență sporită la deformări mecanice.

Montaj facil și rapid: Sipcile pot fi fixate direct cu șuruburi autoforante de 4,8×19 mm pentru metal, ceea ce poate fi realizat chiar de clientul final.

Ușor de manipulat, transportat și depozitat.

Lungimi variabile de execuție: Sipcile metalice pot fi tăiate în funcție de necesitățile clienților.


În plus față de aceste avantaje, șipcile metalice de gard zincate oferă și o estetică plăcută și modernă. Datorită aspectului lor simplu și elegant, acestea se potrivesc perfect cu orice stil de casă și grădină.
Pe lângă aspectul estetic și avantajele practice, utilizarea șipcilor metalice de gard zincate poate fi și o alegere ecologică. Acestea sunt durabile și pot fi reciclate la sfârșitul vieții utile, reducând astfel impactul asupra mediului.
În concluzie, dacă sunteți în căutarea unei opțiuni practice, estetice și ecologice pentru renovarea gardului dvs., șipca metalică de gard zincată poate fi alegerea perfectă pentru proiectul dvs.
Șpecialiștii noștri vă stau la dispoziție pentru a vă ajuta în alegerea celui mai potrivit produs pentru dumneavoastra!
Comenzi la:
📞 0742 251 262
💻 wwww.metalband.ro
🖨 office@metalband.ro
⏰Luni-Vineri: 07:00 – 18:00
#metalband #șipcămetalică #gard #producatorsipcametalica #accesoriiacoperisurimetalice