Metalband produce benzi inguste și subtiri laminate la rece din oțel.

Aceste benzi sunt utilizate în diverse industrii, cum ar fi: industria electrotehnică și electronică, industria ușoară, producția de rulmenți ușori, industria constructoare de automobile și industria diamantelor sintetice.

În industria electrotehnică și electronică, benzile produse de Metalband sunt utilizate pentru armarea cablurilor electrice, pentru realizarea dulilor și a fasungurilor pentru becuri și pentru carcasele și accesoriile componentelor electronice.

În industria ușoară, benzile produse de Metalband sunt utilizate pentru producerea de accesorii metalice, precum balamale, coliere, cleme, capse, armături etc. De asemenea, benzile sunt utilizate pentru producerea de articole de feronerie, cum ar fi silduri, broaște, insigne, medalii etc., și pentru confecționarea de profile, grilaje, centuri de impămantare și șine dosare.

În producția de rulmenți ușori, benzile produse de Metalband sunt utilizate pentru producerea de capace și colivii, precum și de inele pentru cuzineți.

În industria constructoare de automobile, benzile produse de Metalband sunt utilizate pentru producerea de armături pentru chedere auto și pentru diverse accesorii, cum ar fi elemente de fixare și asamblare, coliere, carcase și capace.

În industria diamantelor sintetice, Metalband produce benzi fără remanență magnetică. Aceste benzi sunt utilizate pentru producerea de diamante sintetice.