Armături din oțel zincat pentru profile PVC

Sunt esențiale în susținerea sistemelor de uși și ferestre, fiind utilizate pentru rigidizarea profilelor de PVC. Aceste produse sunt oferite în diverse tipuri de profile, precum cele rectangulare, de tip „U”, „G”, „C” și „R”, având grosimi între 0.6 și 2 mm. La Metalband, cotele profilelor pot fi adaptate în funcție de nevoile beneficiarului, respectând toleranțele dimensionale conform EN 10143/2006.

Armături din oțel zincat pentru profile PVC

Armături din oțel zincat pentru profile PVC

Ne adresăm producătorilor importanți de tâmplărie termoizolantă din PVC și depozitelor de distribuție a profilelor PVC și armăturilor zincate. Cu produsele noastre, veți avea garanția unor sisteme de uși și ferestre robuste și de înaltă calitate.

Armăturile din oțel zincat pentru profile PVC sunt foarte rezistente la coroziune și la factorii externi!

Ele sunt alegeri ideale pentru utilizarea în construcțiile aflate în zone cu climă umedă sau cu niveluri ridicate de poluare. Acestea sunt produse de înaltă calitate, care asigură o stabilitate maximă a elementelor de tâmplărie și contribuie la creșterea durabilității sistemelor de uși și ferestre. La Metalband, ne asigurăm că toate produsele noastre sunt testate și certificate conform standardelor de calitate, pentru a vă oferi cele mai bune soluții în ceea ce privește armăturile din oțel zincat pentru tâmplăria din PVC.

Datorită avantajelor oferite de aceste produse, ele sunt preferate de către mulți producători de tâmplărie termoizolantă din PVC și sunt utilizate în mod frecvent în construcții rezidențiale și comerciale.

Dacă sunteți în căutarea unor soluții de armături din oțel zincat pentru profile din PVC, vă recomandăm să luați în considerare produsele oferite de Metalband, care garantează calitatea și durabilitatea sistemelor de uși și ferestre.

Șpecialiștii noștri vă stau la dispoziție pentru a vă ajuta în alegerea celor mai potrivite armaturi din otel zincat pentru profile PVC pentru gard.
Comenzi la:
📞 0742 251 262
💻 wwww.metalband.ro
🖨 office@metalband.ro
⏰Luni-Vineri: 07:00 – 18:00